Online aanbod

Digitaal trainen, coachen en intervisie geven. Plotseling zijn we dat aan het doen. Ook ik. En het blijkt goed te werken. De mogelijkheden zijn groot.

Zo heb ik een digitale leeromgeving gemaakt met veel filmfragmenten, die volledig op maat gemaakt kan worden. Ik heb workshops gegeven over leiderschap aan groepen tot wel tachtig personen. Maar ook één-op-één begeleiding kan digitaal.

De kern

  • Op maat digitaal aanbod
  • Bereiken van diepgang
  • Youtubelinks die altijd werken
  • Kleine en grote groepen
  • Webinar, zoom, teams
  • Eigen digitale leeromgeving

Nieuws:

Ga naar de Blog pagina voor inspiratie, inzichten en nieuwe (leer)programma's over leiderschap

Digitale Leiderschap-bijeenkomsten via Zoom, Teams of Webex, etc.

Ineens werd me gevraagd mijn live-optreden om te zetten in een digitale bijeenkomst voor 80 personen. En dat verliep uitstekend. Sommige deelnemers gaven zelfs aan hun aandacht er beter bij te kunnen houden, omdat ze niet werden afgeleid door andere deelnemers. Ook heb ik sessies georganiseerd voor kleine groepen. Dan krijg je uiteraard een andere dynamiek. Gebleken is dat het digitaal organiseren van een workshop over leiderschapsthema’s goed werkt.

Hoe dat werkt? De fragmenten staan op mijn Youtubekanaal en de bijbehorende linkjes stuur ik via de chatfunctie naar de deelnemers. Vervolgens kijken de deelnemers op hun eigen YouTube en keren daarna terug naar de gemeenschappelijke digitale ruimte.

Digitale leeromgeving

Meer weten over de digitale leeromgeving rondom (persoonlijk) leiderschap? Vul dan onderstaand contactformulier in met de vraag om toegang te krijgen tot de demo-versie. Bij interesse maak ik de leeromgeving op maat!

Speciale Zomer- of wintergast uitzending (webinar–studioproductie)

Heeft jouw organisatie net een groot verandertraject achter de rug? Of staan jullie juist aan het begin? Vrij volgens het format van Zomergasten maak ik met geselecteerde hoofdpersonen een uitzending met mooie filmfragmenten , waar we over in gesprek gaan. Deze uitzending kan vervolgens worden gedeeld met de organisatie.

Kijk dit filmfragment!

Ook als we elkaar niet face-to-face treffen, kunnen we er echt voor die ander zijn. Kijk maar naar dit fragment uit A Beautiful Day at the Neighbourhood (2020). De journalist in het fragment wil een afspraak maken met Fred Rogers (host en maker van een kinderprogramma in de VS) om hem te interviewen. Ze hebben contact via de telefoon.

 

Wil jij leren van films?

Meld je dan hier aan:

Meer info? Klik hier om Robbert een mail te sturen.
Gemaakt door Begeesterd